Aantal Instagram-gebruikers explosief gegroeid

tags:
Userpica

Tien dagen na de introductie van Instagram-app voor Android is het aantal gebruikers gegroeid tot meer dan veertig miljoen.

De populaire fotodeel app Instagram werd vorige week overgenomen door Facebook. De app heeft Facebook geen windeieren gelegd als het gaat om het aantal gebruikers. Zeker nu Instagram ruim een week geleden beschikbaar kwam als app voor Android. De eerste week was al goed voor zo’n vijf miljoen nieuwe gebruikers. Enkele dagen later bleek het totaal aantal gebruikers van Instagram de veertig miljoen overschreden. Dat is zo’n tien miljoen gebruikers meer sinds de introductie van de app voor Android.

Overigens is die toename niet alleen te danken aan de introductie van Android app. Door de overname van Instagram door Facebook is Instagram uitgebreid in het nieuws geweest. De app stond vorige week ook op nummer één in Apple’s AppStore. Hoe zit het met het aantal Instragram-gebruikers onder de Bright-lezers. Ben jij er een?


martijn 101, 3 jaren geleden
afbeelding van martijn 101

ja kijk maar eens bij dune101 is wel een geinige app, met een groot aantal , mogelijkheden om je foto's te bewerken.

Woordenaar, 3 jaren geleden
afbeelding van Woordenaar

Niet meer. Instagram is van een foto app verworden tot een deel-je-plaatjes sociaal network.

mcx61, 3 jaren geleden
afbeelding van mcx61

Een goed gemaakte foto hoef je niet te bewerken.

Sheriffnl, 3 jaren geleden
afbeelding van Sheriffnl

ik heb het gedownload, en geïnstalleerd om het eens te proberen. Maar ben niet echt onder de indruk. Heb al genoeg programma's op mijn Galaxy Note staan waar ik veel leukere dingen mee kan doen op foto's :)

rbrtkrskmp, 3 jaren geleden
afbeelding van rbrtkrskmp

Ik had de Android app gedownload, maar na de overname door Facebook de app en mijn account meteen weer verwijderd. Geen zin in weer een project waar Mark "Privacy is een gedateerd concept" Zuckerberg het voor het zeggen krijgt.

En gezien de stroom pubers die via Twitter hun IG username rondstrooien ("I follow back") verwacht ik een overload aan spiegelshots van duckfaces en 50 CENT wannabees. Het nieuwe MySpace.

John Doe, 3 jaren geleden
afbeelding van John Doe

Ben zelf Instagram gebruiker van het eerste uur (johndoeamsterdam) en denk dat Instagram een van de mooiste en beste social apps is die er zijn.
Het is mooi om te zien hoe iedereen toch mooie beelden wil maken.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 30 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl