Dutch Design Week

Negen dagen bomvol Dutch Design.

Van 20 tot en met 28 oktober draait het om Eindhoven. Op tientallen locaties is daar het beste design te zien. Design Academy Eindhoven pakt tijdens de Dutch Design Week (DDW) uit met de Graduation Show op de inmiddels vertrouwde stek, in de academie zelf (de WitteDame). Onder curatorschap van Ryan Pecatore Frisk en Catelijne van Middelkoop presenteren niet minder dan 130 afstudeerders (99 Bachelors en 31 Masters) hun werk.

Anders dan voorgaande jaren, vorm het Stadhuisplein het decor van een containerdorp met de klinkende naam Smart Design Paviljoen. Dit gezamenlijk initiatief van DAE, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en Capital D, de Design Coöperatie van de Brainport-regio, biedt plaats aan uiteenlopende ontwerpactiviteiten en –initiatieven met pop-up horeca. Daaronder een deel van de DDA-expositie (de nieuwe categorie Future Concepts) en een alumnipresentatie van de faculteit Industrial Design (Tu/e) met een focus op technologie.

Area Strijp herbergt talentvolle en gerenommeerde ontwerpers, de maakindustrie en het bedrijfsleven, en tal van onderwijsinstellingen in een industriële setting met een sterk open studio-karakter. In Area Eastvind je opkomende ontwerpers en dynamische collectieven, die met hun hands on-mentaliteit in de experimentele omgeving van designenclave Sectie-C aan de rand van de stad prima tot hun recht komen. 

Bright is ook met een stand aanwezig op de DDW, in het Klokgebouw op Strijp S. Kom bij ons binnen om de Fonckel One te testen!

Voor het volledige programma: www.ddw.nl

Datum: 20.10.2012 - 28.10.2012
The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 36 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl