Go Short!

Voorfilms terug in de bioscoop!

Go Short, hét festival voor de korte film, biedt voortaan maandelijks een kwalitatieve selectie met de beste internetfilms en startte onlangs het initiatief ‘De Voorfilm Moet Terug’.

Kijkcijferkanonnen en verborgen parels
Het internet blijkt een vruchtbaar platform voor de korte film. Het Nederlandse kortefilmfestival Go Short ziet elk jaar een stijgende lijn in het aantal inzendingen en in de bezoekersaantallen van het festival. “Dankzij het internet is de korte film populairder dan ooit. Korte films zijn verrassend, veelzijdig en een showcase voor vaak jonge en talentvolle filmmakers. Als gatekeeper willen wij vooral het beste van de korte film laten zien laten zien, op het grote doek maar ook online”, aldus de organisatie.

De beste Online Shorts
Uit het overgrote aanbod aan online video’s biedt Go Short voortaan maandelijks een selectie van vijf verse ‘online shorts’. De geselecteerde films zijn kort en krachtig; in een aantal minuten verrassen ze de kijker met hun sterke ideeën en vindingrijke concepten. Op de website van het festival zijn de nieuwste kijkcijferkanonnen in HD-kwaliteit te zien.

Voorfilm terug in de bioscoop
Go Short startte onlangs ook het initiatief ‘De Voorfilm Moet Terug’. In filmhuizen in Nijmegen, Utrecht, Den Haag en Maastricht zijn sinds kort weer voorfilms te zien, zoals o.a. Dusk van de gerenommeerde fotograaf en filmmaker Erwin Olaf.

www.goshort.nl

Datum: 14.03.2012 - 18.03.2012
The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 44 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl