Rewire festival

Muziek en beeldende kunst op bijzondere plekken.

REWIRE Festival is een jaarlijks festival wat zich focust op nieuwe muziek, hedendaagse performance en beeldende kunst. Bijzonder is de manier van presentatie. Er wordt doorgaans gekozen voor unieke locaties in tegenstelling tot de conventionele presentatieplekken als poppodia, concertzalen, theaters of musea. Voorbeelden zijn een oude kerk, een voormalig magazijn, delen van de energiecentrale of een parkeergarage in aanbouw.

Het festival is een ontdekkingsreis door geluid, beeld en bijzondere plekken in Den Haag. REWIRE vindt plaats in het interessante transformatiegebied genaamd Rond de Energiecentrale in Den Haag. Oude markante gebouwen zoals De Kerk en Het Magazijnworden omgetoverd tot (intieme) plekken voor concerten, performance, tentoonstellingen, presentaties, workshops en lezingen.

REWIRE bestaat uit een internationaal georiƫnteerd dag-en nachtprogramma. Tjdens het dagprogramma worden er lezingen, workshops en artist talks georganiseerd. De tentoonstellingen zijn de gehele dag en avond te bezoeken. In avond en nacht vindt een verscheidenheid aan vernieuwende concerten en performances plaats.

 

 

 

Datum: 02-11-2012 - 04-11-2012
The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 5 Bright Bunch leden en 160 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl