Android duikt op in Barcelona

tags:
Userpica

Het was eventjes stil rond Android, maar in Barcelona dook de software van Google voor het eerst live op tijdens een beurs. Het nieuwe besturingssysteem voor mobiele telefoons, waarmee het zoekbedrijf de concurrentie aangaat met ondernemingen als Microsoft, Apple en Palm, was maandag te zien tijdens het Mobile World Congres.

De software geeft onder meer direct toegang tot de zoekmachine van Google, Gmail en Google Maps. Android is overigens niet gekoppeld aan één telefoon, zoals bijvoorbeeld het geval is bij de iPhone, en wordt gratis weggegeven aan de makers van mobieltjes. Daardoor worden mobiele telefoons in de toekomst wellicht goedkoper. Google heeft overigens al deals gesloten met HTC, LG, Motorola en Samsung. Halverwege dit jaar komen de eerste toestellen met de software van Google op de markt.door Peter Keizer, 12-02-2008 3 reacties, 1516 views

supernaturel, 7 jaren geleden
afbeelding van supernaturel
Damn stomme klote reclame op de site. Wat voor prijs willen ze daar mee winnen?!
Coen, 7 jaren geleden
afbeelding van Coen

Het is wel weer een enorme osx kopie geworden maar dan minder fraai. De dock is nagemaakt evenals de iconen. De 'history functie' is een kopie van de iTunes zoek functie. Alleen het wereldbolletje is 'nieuw' maar heeft geen toegevoegde waarde. Zo te zien is het niet zo slecht als mijn Windows mobile 5 'smart' phone maar ook zeker niet goed/mooi als de iPhone. Het is een ertussenin phone?

analoguejunk, 7 jaren geleden
afbeelding van analoguejunk

Denk dat er nog wel meer android-achtigen zullen opduiken, o.a. door de komst van VRM(Vendor Relationship Management)

"VRM enables the customer controls his or her relationship with vendors rather than vice versa. Doc ends with some possible examples of how VRM could be implemented."

http://www.mobilemonday.nl/2008/06/09/momo...


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 29 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl