Apple bekijkt wifi-problemen nieuwe iPad

tags:
Userpica

Uit het forum van Apple blijkt dat veel gebruikers van de nieuwe iPad last hebben van verbindingsproblemen. De oorzaak is nog onbekend.

Dit blijkt uit interne AppleCare-documenten die zijn opgedoken door 9To5Mac. Op het officiële forum van Apple komen de internetproblemen die wifi-modellen kunnen hebben ook geregeld langs. De problemen uiten zich vooral in slechte verbindingen, het niet kunnen vinden van netwerken en lage snelheden. Uit de opgedoken documenten blijkt dat Apple zich van de problemen bewust is.

Apple heeft nog geen publiekelijke uitspraken over de mogelijke verbindingsproblemen gedaan. Het gaat overigens enkel om de wifi-modellen van de nieuwe iPad; modellen met 4g-ondersteuning vertonen geen kuren. iPad-bezitters met aanhoudende problemen zouden in aanmerking komen voor een vervanging van hun nog vrijwel splinternieuwe tablet.

Het is niet bekend waardoor de problemen worden veroorzaakt, maar AppleCare-medewerkers wordt wel op het hart gedrukt er zeker van te zijn dat het om hardware-falen gaat en niet om softwarematige problemen. Dit is overigens niet de eerste keer dat Apples derde generatie iPad met problemen in het nieuws komt. Vorige maand was de Apple-discussie van de dag nog de vraag of de nieuwe iPad te warm zou worden.


Atheistus, 3 jaren geleden
Asjemenou, 3 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

Wordt een dure grap als het aan de hardware ligt, dan moeten ze in het slechtste geval iedereen met een WiFi versie een nieuwe geven.

TechiusVossius, 3 jaren geleden
afbeelding van TechiusVossius

Nergens last van op zwarte 16gb wifi only. Prachtig product btw :)

Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

Nergens last van mensen en wat een zure reactie weer steeds dezelfde.. Zeikerd


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 157 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl