Apple verkoopt meer smartphones dan Samsung

tags:
Userpica

Apple heeft in het laatste kwartaal van 2011 toch weer meer smartphones verkocht dan Samsung.

In het derde kwartaal streefde Samsung Apple voorbij op de smartphone-markt, maar in het laatste kwartaal van 2011 waren de rollen weer omgedraaid. Apple verkocht 37 miljoen iPhones. Dat waren er niet alleen een stuk meer dan waarmee analisten rekening hielden, maar ook nog eens 2 miljoen meer dan Samsung in de laatste drie maanden van vorig jaar verkocht.

Het was weer een bijzonder goed kwartaal voor Apple. In vergelijking met het laatste kwartaal van 2010 steeg het aantal verkochte iPhones met 128 procent. Dat is onder meer te danken aan de introductie van de iPhone 4S. Het aantal verkochte iPads steeg met 21 procent naar 15,4 miljoen exemplaren.


iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Klein foutje. Apple telt verkochte iPhones, Samsung de aan retail uitgeleverde toestellen. Wereldwijde voorraad moet nog even worden afgetrokken van de 35 miljoen

iPhone Gerrie , 3 jaren geleden
afbeelding van iPhone Gerrie

Ik wil wel eens een keer samsung een telefoon zien maken waar mensen voor in de rij gaan staan en laaiend enthousiast maakt. Ze hebben de techniek en het geld: dus vooruit met die geit! Zelf iets maken wat amazing is en geen aftreksels meer! Komop!!

Android BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van Android BRIGHT.app gebruiker

Alsof Apple geen aftreksels maakt? Die discussie is al zo ontzettend vaak gevoerd, maar nog blijven de fanboys geloven dat Cupertino origineel is. Droom lekker verder! En een product maken waarvoor mensen in de rij staan, getuigt slechts van het kunnen creëren van een hype. Het zegt niets over kwaliteit, nut, esthetiek, vooruitstrevendheid of wat dan ook.

bert, 3 jaren geleden
afbeelding van bert

Dus met een Samsung ben je cooler?

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Nee, nog niet! Die tijden moeten nog komen als Samsung z'n kopje weer eens gaat gebruiken...

Android BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van Android BRIGHT.app gebruiker

Wie geeft er iets om een kwartaal waarin een nieuw product is uitgegeven? Daaruit conclusies trekken, is een beetje dom. Feit blijft dat Samsung over heel 2011 de meeste smartphones heeft verkocht: http://bit.ly/yh0Cwf


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 55 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl