Apple vs Samsung: het woord is aan de jury

tags:
Userpica

Na vier weken gesteggel in de rechtszaal buigt de jury zich vanavond over het geschil tussen Apple en Samsung.

De advocaten van Apple en Samsung hebben hun slotpleidooien gehouden; nu is het woord aan de jury. De negen juryleden buigen zich vanaf woensdagavond zes uur (Nederlandse tijd) achter gesloten deuren over de zaak tussen beide concurrenten. Hebben de Zuid-Koreanen het ontwerp van de iPhone gejat en heeft een van beide of allebei patentinbreuk gepleegd? Daar gaat het om. Zie ook de Uitlegparty uit de eerste week van de zaak.

Beide kampen hebben ruim drie weken hun best gedaan om de jury te overtuigen. Op dit formulier (pdf) moeten de juryleden noteren welke producten volgens hen inbreuk hebben gemaakt en welke patenten zouden zijn geschonden. De negen juryleden moeten samen tot een oordeel komen, want komt er geen unaniem besluit, dan verklaart de rechter het proces nietig. Die kans is aanwezig. Wanneer we het resultaat weten, is nog onduidelijk. Door de vele onderwerpen kan het nog wel even duren voordat de juryleden eruit zijn. Mogelijk nog deze week.

door Tonie van Ringelestijn, 22-08-2012 17:00 2 reacties, 5760 views

Sander db, 2 jaren geleden
afbeelding van Sander db

Poule opzetten? Ik denk dat er niets uitkomt.

ikkuh, 2 jaren geleden
afbeelding van ikkuh

hahahah, ik heb de moeite genomen om de PDF te openen.
Je zal maar in de jury zitten.

Het is maar goed dat ze in de auto-industrie volwassener omgaan met concurrentie dan Apple.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 153 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl