Apple's smart cover kan nog veel slimmer

tags:
Userpica

Apple heeft grote plannen met het jasje van de iPad. Het denkt aan zonnepanelen en een extra scherm voor notificaties.

De huidige oorlog tussen Samsung en Apple kent een grote oorzaak: patenten. Er gaan miljarden over de tafel in ruil voor het recht van een uitvinding. De patenten van het ter ziele gegane Kodak zijn nu onderdeel van de strijd tussen Apple en Samsung.

Gisteren verscheen bij het US Patent & Trademark Office een nieuwe patentaanvraag van Apple online. Aan de patenten te zien heeft het bedrijf grote plannen met de Smart Cover. Zo wil Apple patent op een extra scherm verwerkt in één van de vier flappen van de case. Hierop zouden notificaties zichtbaar zijn of zou je kleine opmerkingen kunnen plaatsen. De overige drie flappen kunnen dienen voor extra energietoevoer door middel van zonnepanelen.

Ook zou de cover gebruikt kunnen worden voor een volledig extra scherm, waarmee een iPad verandert in een reusachtige Nintendo DS. Of een toetsenbord.

Mocht Apple deze uitvindingen daadwerkelijk in productie gaan nemen, zal de prijs van de cover ongetwijfeld flink stijgen. Zal er dan ook een hoesje komen die je Smart Cover beschermt?

Op 9to5mac.com staan nog meer schetsen van patentaanvragen.

door Bram van Dijk, 03-08-2012 1 reactie, 3636 views

FransIII, 3 jaren geleden
afbeelding van FransIII

of ze gaan patent trollen ...


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 78 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl