Asus Padfone voor wie niet kan kiezen

tags:
Userpica

Asus' Padfone, de curieuze combinatie van smartphone, tablet en laptop, ligt vanaf april in de winkel.

De Padfone is een bijzondere smartphone, omdat hij in een tabletbehuizing met een 10 inch scherm past zodat hij dienst doet als tablet. Je kunt hem docken in de achterkant van de tablet, waarna zijn accuduur ook flink omhoog gaat. De Padfone komt beschikbaar met een keyboard-dock, net als de Transformer-tablets, zodat hij ook als laptop is in te zetten. De Padfone is desgewenst ook nog met een styluspen te bedienen. 

De Padfone heeft als telefoon alles wat de gemiddelde smartphone ook heeft: een 4,3 inch scherm en een nieuwe dual-core processor. De PadFone is al vorig jaar aangekondigd, maar hij komt er nu pas aan, inclusief het nieuwe Android 4.0. Vanaf april is het Asus-apparaat te koop, meldde Asus tijdens de telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona. De prijs heeft Asus echter nog altijd niet bekendgemaakt. 


FordPrefect, 3 jaren geleden
afbeelding van FordPrefect

Het idee blijft tof, maar of het ook echt zo praktisch is moet nog maar blijken...

Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

Jammer dat Asus het niet lukt om een bekender imago op te bouwen. Ik heb betere ervaringen met hen dan bijvoorbeeld Samsung, daarbij brengen ze als enige Apple tegenhanger daadwerkelijke innovaties als deze op de markt.

Competitie op die manier kan het alleen maar leuker worden voor de mensen toch?

Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

Doe mij maar een ipod touch :d

Pro-user, 3 jaren geleden


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 129 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl