Ballmer heeft reuzentablet aan de muur

tags:
Userpica

Microsoft-baas Steve Ballmer gebruikt op kantoor een 80 inch Windows 8-tablet aan de muur als vervanger van zijn pc en mobiel.

Steve Ballmer gebruikt op kantoor een 80 inch tablet die werkt met Windows. Dat heeft Microsofts vice president Frank Shaw verklapt aan Wired. Dat Ballmer zo'n reusachtige tablet gebruikt is voor te stellen gezien zijn imposante gestalte en handen als kolenschoppen. De Microsoft-baas gebruikt de megatablet als een whiteboard en schrijft er ook mails mee. Het apparaat komt uiteindelijk op de markt, aldus Shaw.

In Las Vegas toonde Sharp al een Aquos Board-touchscreen van 80 inch, maar volgens Shaw is het model dat Ballmer gebruikt afkomstig van een andere fabrikant. De reuzentablet werkt met Windows 8, dat zowel op kleine tablets als laptops en pc's moet kunnen werken. Windows 8 verschijnt later dit jaar, maar een exacte introductiedatum is er nog altijd niet.

De wandtablet is wellicht niet bedoeld voor gewone consumenten. Dat geldt immers ook voor Microsofts Surface-aanraaktafel, die zo prijzig is dat hij alleen voor zakelijk gebruik interessant is. Shaw voorziet een toekomst zonder 'domme' schermen: elk scherm wordt de komende jaren aanraakgevoelig volgens hem of heeft een computer ingebouwd. Het leidt ook tot schermen zo groot als bijna de hele muur.


Kenneth B. Done, 3 jaren geleden
afbeelding van Kenneth B. Done

Nou ja, voor grootse visies moet je ook een groot scherm hebben, zullen we maar zeggen

DrnknMnky, 3 jaren geleden
afbeelding van DrnknMnky

pictures or it didnt happen ; )

lijkt me wel gaaf om te zien maar ik zou toch mijn toetsenbord niet kwijt willen als ik moet mailen of tekst verwerken

Juan Nibbelink, 3 jaren geleden
afbeelding van Juan Nibbelink

Hoezo?
Praat jij nog niet tegen je PC ?!!

Curly Coffee, 3 jaren geleden
afbeelding van Curly Coffee

Ik heb geen pc, maar ken mensen die die fout wel hebben gemaakt. Die praten er ook niet tegen maar schelden des te meer ;)


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 93 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl