Bed met robotarmpjes trekt zelf de dekens recht

tags:
Userpica

Naast de robotstofzuiger is er een nieuw geautomatiseerd huishoudelijk hulpje: een bed dat zichzelf opmaakt.

Snoozen is het nieuwe opstaan. Velen zouden er goud voor over hebben om nog vijf minuten langer in bed te blijven elke ochtend. Met de Spaanse uitvinding OHEA kan je een paar tellen tijdswinst pakken: je hoeft je bed niet meer zelf op te maken.

Er waren al een paar dappere pogingen op YouTube te zien, maar nu is-ie er dan echt: het zelfopmakende bed. Drie seconden nadat je bent opgestaan, activeert OHEA zichzelf. De kussens schieten mechanisch omhoog, waarna twee schuivertjes aan de zijkant zorgen voor het rechttrekken van de deken. Klittenband zorgt ervoor dat de onderkant van de deken op zijn plek blijft. Het werkt dus alleen met het speciale beddengoed dat meegeleverd wordt.

Voor de veiligheid maakt het bed zich alleen maar op als er niemand in ligt. Je kunt het opmaaksysteem ook instellen op handmatige activatie. Binnen 50 seconden is het bed strakker opgemaakt dan dat je moeder ooit gelukt is. Volgens Springwise.com wordt OHEA nu consumentklaar gemaakt en is het vanaf volgende maand te koop. Prijzen zijn nog onbekend.

Voor mij zal het zelfopmakend bed niet werken, ik haat het als de onderkant van het dekbek strak vast zit.

door Bram van Dijk, 22-06-2012 6 reacties, 4111 views

Metalmakker, 3 jaren geleden
afbeelding van Metalmakker

Of je maakt je bed helemaal niet op, waarom zou je? Komen daar mensen (anders dan je partner) die daar iets van vinden? Scheelt je dus nog meer tijd.

Metalmakker, 3 jaren geleden
afbeelding van Metalmakker

Of je maakt je bed helemaal niet op, waarom zou je? Komen daar mensen (anders dan je partner) die daar iets van vinden? Scheelt je dus nog meer tijd.

Metalmakker, 3 jaren geleden
afbeelding van Metalmakker

Okee, dubbelklikken is twee keer posten zie ik....

Nck, 3 jaren geleden
afbeelding van Nck

Maar wat als je de kussens omdraait? Gaan dan net als op de bowlingbaan bij kegels, de touwtjes in de knoop?

Asjemenou, 3 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

Het dekentje is maar nauwelijks breder dan het matras, dat wordt dus "vechten" als je daar met z'n tweeën onder ligt. Bovendien is het beter om je bed niet meteen op te maken maar alles eerst even te luchten zodat al het vocht (dat je 's nachts verliest) er uit kan.

Simon90, 3 jaren geleden
afbeelding van Simon90

Bestaat er ook een award voor meest nutteloze product van het jaar?


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 190 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl