Biologisch katoen bij Hennes en Mauritz

tags:
Userpica

De ecobewuste fashionista kan binnenkort haar lol op. H&M lanceert volgende maand namelijk een kledinglijn die gemaakt is van biologisch verbouwde katoen. 'Een bewuste keuze van materialen combineren we met de laatste modetrends. Hierdoor zie je er niet alleen goed uit maar voel je innerlijk ook goed', aldus de marketingspeak. Goeie actie van H&M, want een groot keten zet meer zoden aan de dijk dan andere goedbedoelde maar kleinschalige initiatieven. Hierdoor blijft ook de prijs alleszins 'fair'. Wie wel geld wil uitgeven tijdens het shoppen kan dat straks doen in de speciale Collection of Style-winkels die het bedrijf rond dezelfde periode zal openen en waarin kleding voor een hogere prijsklasse zal worden verkocht met meer aandacht voor service.


Anton, 8 jaren geleden
afbeelding van Anton
Wow erg cool! Ik wil er zeker een kopen dan.. Eigenlijk moeten alle shirts gewoon zo zijn, simpel toch?
naam, 8 jaren geleden
afbeelding van naam
Ja, Anton, wat is het allemaal toch simpel, he ?! Zara, kwam hier trouwens al een jaar geleden mee aanzetten. Wel attent, van de H&M. Ben trouwens niet bereid meer neer te tellen voor de service .. Sinds het toch over het milieu ging
Sarah Baron, 7 jaren geleden
afbeelding van Sarah Baron

Wat goed van H & M. Ik heb mijn eigen biologisch katoen kleding bedrijf: Pure Feeling. Ik heb vorige jaar een jerk van H & M in biologisch katoen voor 5 euro- ja, 5 euro!!! Denk je dat de boer hier wat van krijgt?
Is de kleding Fairtrade? Nee dus. Wil je een wereld vol keting winkels? of steun je kleine ondernemers met heel spherevoll winkels in de side straten van de stad met hoog qualiteit en service. Ja, wij zijn iets deurder, maar dat moet. Kleding moet niet te goedkoop zijn, dan krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn katoen en de kinderen kunnen studeren in plaats van in de velden werken.

Frans Huigsloot, 7 jaren geleden
afbeelding van Frans Huigsloot

Biologisch verbouwd katoen in de grote keten-zaken is een enorme sprong vooruit in het denken over een betere wereld! Fairwear verkopen is de volgende sprong in de nieuwe economie, die recht doet aan milieu en ontwikkeling van 3e wereldlanden. Als consument nodig ik H & M graag uit om de volgende stap te zetten!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 180 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl