Boek vol baarden

Userpica

Het werd hoog tijd voor een koffietafelboek over de baard. Justin James Muir maakte er eentje.

De baard is terug. Op de Academie voor Popcultuur waar ik lesgeef lopen een aantal benijdenswaardige exemplaren rond (deze bijvoorbeeld). De fascinatie van Justin James Muir voor de baard is dan ook alleszins begrijpelijk. De ultieme mannelijkheid, het geduld dat er voor nodig is om hem te laten groeien. De verzorging van zo'n slab aan de kin.

Justin verhuisde naar een plaats in Pennsylvania waar een opvallende baardencultuur bestond. Nadat hij een aantal baarden van vrienden op de foto had gezet, besloot hij er een boek van te maken getiteld A Book of Beards. 86 staan er in. Over het algemeen indrukwekkend van formaat.

Ondertussen kun je een boekenplank indelen voor lichaamsdelen. Taschen heeft een serie over bibsen, borsten, benen, penissen en vagina's. Setje medische encyclopedies erbij en de bibliotheek heeft een nieuwe afdeling.

door Rutger Middendorp, 26-06-2012 17:12 2 reacties, 5139 views

martijn 101, 3 jaren geleden
afbeelding van martijn 101

aah hebben, die past prima tussen mijn Taschen boeken

MarkV, 3 jaren geleden
afbeelding van MarkV

Winnaar Academie Minerva Communicatie Vormgeving Prijs 2009 - "Ik Zweer Het Bij Mijn Baard"

https://vimeo.com/6559545

Een aanrader.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 187 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl