Bright app: wekelijks wallpapers op iPhone

Userpica

De populaire wallpaperrubriek Eye Candy is toegevoegd aan de iPhone-versie van onze app.

Sinds vandaag is de nieuwste update (v3.2) van de Bright iOS app gratis beschikbaar in Apple's App Store. De wallpaperrubriek Eye Candy, die afgelopen najaar is geintroduceerd op de iPad, is voortaan ook op de iPhone te bewonderen. Wekelijks op woensdagen verschijnt een nieuwe editie met aantrekkelijke wallpapers voor op je iPhone, iPod Touch of iPad. Zodat je je homescreen met regelmaat een frisse blik kunt geven. De rubriek staat onder redactie van Bright artdirector Jonathan Looman.

Naast eigen vondsten werken we voor Eye Candy samen met een aantal curatoren. De eerste is Poolga waar grafische wallpapers worden verzameld die door verscheidene getalenteerde illustratoren en ontwerpers speciaal voor de site zijn gemaakt. Hetzelfde team zit ook achter de site Tseventy die zich richt op fotografische wallpapers. De tweede is Kuvva dat begon met backgrounds voor je Twitter-pagina en inmiddels ook als Mac app verkrijgbaar is voor desktop wallpapers. Voor Brights Eye Candy putten zij hun schitterende collectie om wallpapers voor iOS te maken. De derde partij tot slot is Boomerang, wereldberoemd geworden met zijn freecards. De beste beelden uit de bibliotheek van Boomerang Create worden speciaal aangepast voor Bright.

Het kan zijn dat je bij de eerste keer nadat je de Bright app update hebt geïnstalleerd de rubriek nog niet meteen in het menu ziet verschijnen. De app is dan de wallpapers nog aan het downloaden. Na een herstart van de app is dat opgelost. Oh ja, het probleem dat afbeeldingen soms niet werden vertoond in de nieuwsrubrieken is inmiddels verholpen.

NB: Er volgt op korte termijn ook een update van de Bright Android app, maar daar zijn de aanpassingen vooral onder de motorklep.


M@xi on Android, 3 jaren geleden
afbeelding van M@xi on Android

gaan jullie ook de android app updaten?

M@xi on Android, 3 jaren geleden
afbeelding van M@xi on Android

srry ik had het laatste deel niet gelezen

Rvandiemen, 3 jaren geleden
afbeelding van Rvandiemen

Hoop wel dat het automatisch downloaden van wallpapers alleen gebeurt bij een wifi verbinding?

Carl Mangold, 3 jaren geleden
afbeelding van Carl Mangold
De wallpapers worden inderdaad alleen via wifi gedownload.
Wilco Bakker, 3 jaren geleden
afbeelding van Wilco Bakker

Leuk idee, mooie afbeeldingen. Direct 1 gedwonload. Dank je wel!

Johan Ensing, 3 jaren geleden
afbeelding van Johan Ensing

En wanneer komt er een Windows Phone variant?


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 72 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl