Bright Night #16: Win een DNA-test

tags:
Userpica

Last call. Onder de aanwezigen vanavond op Bright Night wordt een DNA-test verloot.

Het nieuwe nummer van Bright magazine - vandaag op de mat, komende woensdag in de winkel - staat onder andere in het teken van health. We besteden aandacht aan gadgets waarmee je je activiteiten kunt trekken (Jawbone, FitBit), hebben een groot verhaal over internet als illegale apotheek en kondigen De Grote Bright DNA-test aan.

Samen met zeven lezers willen we onderzoeken wat voor gevoelens, gedachten en gegevens een persoonlijke DNA-test oplevert. Onder de aanwezigen op Bright Night verloten we één DNA-test. 

Meer informatie over de sprekers, gadgets en film vind je op www.bright.nl/brightnight

Bright Night #16 is op vrijdag 10 februari. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

door Corrie Gerritsma, 10-02-2012 15:00 3 reacties, 5225 views

FransIII, 3 jaren geleden
afbeelding van FransIII

Bedankt inderdaad bright! Voor mijn scriptie ben ik bezig aan een onderzoek naar eHealth, daar kan ik dit nummer mooi voor gebruiken!

Pavino, 3 jaren geleden
afbeelding van Pavino

Wat is het onderwerp van je scriptie?

FransIII, 3 jaren geleden
afbeelding van FransIII

Welke eHealth interventies zijn toepasbaar bij vaktherapie, en zijn er specifieke vaktherapeutische interventies te vertalen naar eHealth.
vaktherapie is een non-verbale vorm van geestelijke gezondheidszorg.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 210 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl