Bright Night #17: Renault Twizy en Opel Ampera

tags:
Userpica

Vrijdagavond bij Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam staan er twee bijzondere auto's voor de deur.

Meike Huber testte voor ons de Renault Twizy, een elektrische tweezitter met een nogal opvallend uiterlijk. Hij gaat maximaal 80 km per uur en is een soort cabrio: je hebt wel een dak, maar geen zijruiten. Arend Auto zet op Bright Night een Twizy voor de deur, zodat je 'm zelf kunt zien.

Bright-blogger Rutger Middendorp is bezig met een duurtest van de Opel Ampera, een elektrische auto met 'range extender'. Hij rijdt vanuit het Groningse Winsum naar Amsterdam om 'm voor deur van Pakhuis de Zwijger weer vol te laden en ondertussen jouw vragen te beantwoorden.

Kom ook, komende vrijdag. Toegang is gratis en het programma is boordevol. De sprekers maakten we eerder al bekend, net als de gadgets Hou updates over het programma in de gaten op www.bright.nl/brightnight

Bright Night #17 is op vrijdag 20 april. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

door Corrie Gerritsma, 19-04-2012 13:27 1 reactie, 6847 views

ElbertWL, 2 jaren geleden
afbeelding van ElbertWL

Veel plezier vanavond met beide auto's! Heb de twizy in Parijs mogen rijden, echt te gek!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 194 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl