Catroulette: je nieuwe huisdier ontmoet je in de chatroom

tags:
Userpica

Op Chatroulette weet je nooit wat je voor je krijgt. Op Catroulette weet je dat het goed zit: poesjes!

Ik maak me er ook wel eens schuldig aan: het kijken van filmpjes op Youtube waarin een kat iets grappigs doet, ergens van af valt of gewoon enorm schattig zit te zijn. Wie niet? In België hebben vier dierenasiels deze online populariteit handig benut voor Catroulette.

Net als op de echte chatwebsite zie je hier filmpjes in webcamstijl, maar met twee grote verschillen: ze zijn niet live en degene aan de andere kant zegt niks terug. Simpelweg omdat het een kat is, eentje die op zoek is naar een nieuw baasje.

Aan de rechterkant van het scherm zit de bekende Next-knop, aan de linkerkant een groene adopt-knop. Of je nu een kat wilt die je lui vanuit z’n mand aanstaart of een jonge speelse kitten, je vindt ‘m hier.

Eenmaal verliefd is België niet zo ver weg, maar ik hoop dat we binnenkort ook online naar Nederlandse katten kunnen gluren.

door Dewi Pinatih, 10-09-2012 1 reactie, 2272 views

Werner, 3 jaren geleden
afbeelding van Werner

Leuk idee, maar nou is het adopteren van een kat wel een wezenlijke beslissing en niet zomaar een knopje drukken.
Maar: leuk en zal zeker de asiels helpen de beesten te plaatsen!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 92 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl