Cockpit: Merlin

De Merlin is een retro-futuristische auto van roestvrij staal, ontworpen door Marijn van der Poll. Hij ging van de week voor het eerst de weg op, en Meike had de eer 'm te mogen besturen. Batman herself.

Ontwerper Marijn van der Poll werd gevraagd deel te nemen aan een ontwerpwedstrijd voor niche vehicles. Daarvoor bedacht hij de Merlin, een retro-futuristische auto van roestvrij staal. Qua uiterlijk heel bijzonder, maar wel veilig. Hij is apk-gekeurd en mag de weg op. Meike had de eer er voor de allereerste keer mee de weg op de gaan. Wat een geluid!

presentatie: Meike Huber :: camera: Leendert Mulder

De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.

door Meike Huber, 29-11-2007 7 reacties, 4412 views

Huin, 7 jaren geleden
afbeelding van Huin
Maar, is het nu gewoon een Kever met een paar honderd kilo extra roestvrij staal erop? Naast dat het er uitziet als een gevallen baksteen is het natuurlijk super dat deze auto gebouwd is en mág rijden!
Erwin van der Zande, 7 jaren geleden
Ingeborg van Lieshout, 7 jaren geleden
afbeelding van Ingeborg van Lieshout
Kijk ook eens naar de auto's van John Körmeling (toevallig ook uit Eindhoven). Die maakt ze met Stirling motoren die rijden op lucht. Ook lelijk trouwens ;-)
Vincent, 7 jaren geleden
afbeelding van Vincent
Wat me op viel is dat dit ding zonder spiegels de weg op mag. Of zijn deze vervangen door camera's/monitoren?
Meike, 7 jaren geleden
afbeelding van Meike
De spiegels zaten er tijdens de keruing wel op, alleen Marijn (de bouwer) vond het niet mooi, dus haalt ie ze er bij gelegenheid af.
joca, 7 jaren geleden
afbeelding van joca
wat een wagen! maar wel koud met het nederlandse weer...
bezoeker Ben, 7 jaren geleden
afbeelding van bezoeker            Ben
Je zelfbouw gezien, grappig, leuk ontwerp weet hoe zwaar het is het verwerken van RVS maar nu komt het de te naam stelling MERLIN vind ik niets er bestaat al een Engels merk MERLIN spoprtwagen ( in mijn bezit) die officieel de naam MERLIN draagt dus een andere naam zou voor jouw auto zal denk ik op zijn plaats zijn. intresse in de echte Merlin mail mij stuur ik een plaatje met vr groet ben


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 38 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl