De nieuwe usb-kabel en meer iPhone5 nieuws

tags:
Userpica

Apple's nieuwe usb-kabel voor onder meer de iPhone 5 is opgedoken. En er is meer nieuws over de nieuwe iPhone.

Er lekt steeds meer uit over de nieuwe 'iPhone 5', die Apple naar verluidt komende maand gaat presenteren. De volgende onthulling is die van de usb-kabel voor het nieuwe toestel. Die heeft een kleinere connector. Hij zou ook gaan werken met nieuwe iPad-modellen. De kleinere dockingpoort was al eerder uitgelekt. De nieuwe connector vervangt de 30-pins versie in de huidige iPhone en iPad. Mogelijk wordt het een 9-pins variant.

Verder is LG inmiddels gestart met de productie van het grotere en dunnere scherm voor de iPhone 5. Dat scherm gebruikt een nieuwe techniek waarbij de touchsensoren in het scherm zelf zijn geïntegreerd, waardoor er geen extra laag nodig is. De start van de productie betekent dat de lancering niet lang meer op zich laat wachten.

Als Amerikaanse introductiedatum voor de nieuwe iPhone lijkt 21 september een goede gok. Medewerkers van het grote telecombedrijf Verizon mogen vanaf die datum namelijk geen vakantie opnemen, naar alle waarschijnlijkheid vanwege de verwachte iPhone-drukte. Als datum voor de aankondiging wordt dikwijls 12 september genoemd.

Verder lekten beelden uit van onderdelen van de 'iPhone 5'. Daaruit zou blijken dat het toestel 'slechts' een dual-core processor zou krijgen, terwijl de grote concurrenten inmiddels quad-core toestellen uitbrengen. Het zou gaan om dezelfde A5X-chip als in de iPad. Voor sommigen is het misschien een teleurstelling als de nieuwe iPhone geen quad-core chip krijgt. Hieronder een filmpje van de onderdelen.


Yves, 3 jaren geleden
afbeelding van Yves

Sorry maar niet echt spannend nieuws...

0xd020, 3 jaren geleden
afbeelding van 0xd020

Iemand interesse in een jaar oude iPhone 4S ? :-s

gugli, 3 jaren geleden
afbeelding van gugli

Wat wel interessant is: de iPhone 5 wordt op 12 september aangekondigd (link) dit bevestigd de officiele uitnodging.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 106 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl