Deeper verklapt vissers of er vis zit

tags:
Userpica

Sonarbal Deeper FishFinder seint via Bluetooth vanaf het water informatie over de diepte en de locatie van vissen door naar een mobiele app.

Visliefhebbers kunnen binnenkort de kans dat ze wat vangen vergroten met de Deeper FishFinder, een waterdichte bal die via sonar bepaalt waar de vissen kunnen zitten. Het Bluetooth-apparaat scant de waterdiepten en stuurt topografische informatie en gegevens over de locatie van vissen draadloos door naar een iOS- of Android-apparaat. De speciale Deeper-app toont een dieptekaart en de geschatte beste plek om je dobber uit te werpen.

Het drijvende Deeper-balletje kan het water tot 35 meter diep scannen en tot 50 meter via Bluetooth de gegevens doorsturen. De Deeper-app is ook te gebruiken om foto's van gevangen vissen te posten op Twitter of Facebook.

Het is de bedoeling dat de Deeper in oktober te koop is voor 200 dollar. De makers zamelen via crowdfundsite Indiegogo geld in. Sponsors kunnen de visgadget goedkoper op de kop tikken: 150 dollar. De ontwikkkelaars willen via Indiegogo 50 duizend dollar ophalen en hebben met nog 25 dagen te gaan al 15 duizend dollar, eh, binnengehengeld.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 5 Bright Bunch leden en 206 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl