Deze boomtent houdt je overal veilig

tags:
Userpica

Door drie punten aan drie bomen te verbinden, hangt de Tentsile veilig hoog boven welke ondergrond dan ook.

Op het eerste gezicht lijkt de boomtent een onhandig lomp gevaarte, maar wanneer je meer over de Tentsile leest, wil je er zelf een hebben. Het grote voordeel van deze 'verplaatsbare boomhut' is dat de ondergrond niet meer uitmaakt. De bodem hoeft dus niet plat te zijn. "Zo is the sky echt de enige limit", aldus de makers.

De tent is bovendien een perfecte bescherming tegen wilde dieren die zo hoog niet kunnen komen. De tent komt in drie uitvoeringen van twee tot acht personen. In de drie slurfen zijn hangmaten waarin geslapen kan worden. De boomtent (en meer informatie) is te bestellen via het contactformulier. De tweepersoons uitvoering komt vanaf 2200 euro en vanaf 6580 kan je naast je vrouw ook je twee kinderen meenemen.

Wel duurt het langer dan zes maanden voordat de tent klaar is, omdat het allemaal met de hand gemaakt wordt. Dat wordt deze zomer dus toch nog vloeken op de dennenappels onder het tentzeil.

door Bram van Dijk, 27-03-2012 5 reacties, 7278 views

jkn, 3 jaren geleden
afbeelding van jkn

Met de hand gemaakt en duurt dan 6 maanden. De makers geloven niet echt in massa productie geloof ik. Maar wat wil je ook met zo'n prijs. Beetje de kip en het ei verhaal? Vraag en aanbod? Not for me.

Jacobus, 3 jaren geleden
afbeelding van Jacobus

Ik voorzie een grote plas water op het 'dak' in het regenseizoen...

Gijs Schep, 3 jaren geleden
afbeelding van Gijs Schep

Ik voorzie een eindeloze zoektocht naar een open plek met drie stevige bomen precies aan de rand ervan, die ook nog eens redelijk ver uit elkaar staan en waar je ook nog in kan klimmen om de hut aan vast te maken (tenzij je een ladder in je plunjezak hebt zitten, natuurlijk). 
Ik zou van dit produkt ook geen voorraad aanleggen. 

Rebecca Jongeling, 3 jaren geleden
afbeelding van Rebecca Jongeling

Leuk bedacht maar dit gaat niet werken denk ik met bovenstaande reacties in gedachten...

Davpronk, 3 jaren geleden
afbeelding van Davpronk

Creatief bedacht product vind ik. Zou je hier meer mee kunnen als je het product verder ontwikkeld?


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 47 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl