In deze cameratas past zelfs een laptop

tags:
Userpica

Cameratassen zijn vaak niet het item om een modestatement mee te maken. De Langly-rugzak bewijst dat het wel kan: praktisch en mooi.

Vierkant en onergonomisch hangt de cameratas wat log aan je schouder. Om nog maar niet te spreken over waar je de rest van je spullen kwijt moet: portemonnee, regenjas en andere benodigdheden voor de (amateur)fotograaf on the go.

Fotograaf Evan Lane uit LA besloot fashion en function te combineren in een rugzak die deze problemen oplost en er toch niet uitziet als een cameratas. De twee Langly-modellen zijn geïnspireerd op legerkleding en gemaakt van waterafstotend canvas in camouflagekleuren met leren details.

Onderin zit nog steeds hetzelfde vierkante compartiment als in de traditionele cameratas, inclusief gewatteerde tussenschotten om lenzen en een body netjes te scheiden. Boven dit deel en verbonden met een rits zit een tweede tas waar je al je andere spullen in opbergt. En dat is nog niet alles: over de hele achterkant van de rugzak past een laptop. Alsof het niks is.

Dat ik niet de enige ben die er van overtuigd is dat Lane een gat in de markt heeft gevonden, bewijst de riante steun op Kickstarter. Afgelopen dinsdag haalde Lane 2,5 keer het benodigde bedrag binnen om zijn prototypes in productie te nemen.

Of een mooie accessoire ook mooiere plaatjes oplevert? Comfortabeler wordt het fotograferen in ieder geval wel.

door Dewi Pinatih, 12-07-2012 1 reactie, 5787 views

TheQuillss, 3 jaren geleden
afbeelding van TheQuillss

Nee dus :)
Dan liever een Crumpler


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 92 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl