Dit boek wil je binnen twee maanden uit hebben

Userpica

Eenmaal gekocht heb je twee maanden om dit boek uit te lezen, daarna vervaagt de inkt en worden de pagina’s blanco.

Ondanks (of dankzij) alle elektronica wordt er nog steeds volop gelezen over de hele wereld. Jammer dat veel schrijvers groot succes vaak niet mee mogen maken omdat ze er à la Stieg Larsson tussenuit piepen voor het succes er is. Argentijnse uitgever Eterna Cadencia denkt nu de manier te hebben gevonden om debutanten nog bij leven succes te bezorgen: een boek met een uiterste houdbaarheidsdatum. 

De boeken zijn gedrukt in een speciaal soort inkt die begint te vervagen zodra het in contact komt met lucht en licht. Twee maanden nadat je het boek voor het eerst opensloeg, zijn de letters compleet verdwenen. De uitgever stelt zelf dat boeken te geduldig zijn geweest. Door lezers met deze ludieke stok achter de deur te dwingen te lezen, wil de uitgever jonge schrijvers aanmoedigen na hun debuut door te pennen. De dwingende boeken zijn een idee van reclamebureau Draftcb dat er tijdens de Cannes Lions International Festival of Creativity goud mee won.

door Floris Poort, 27-06-2012 2 reacties, 5388 views

warner.simon@gmail.com, 3 jaren geleden
afbeelding van warner.simon@gmail.com

Denk niet dat dit de redding van het papieren boek gaat worden !

Diatopia, 3 jaren geleden
afbeelding van Diatopia

Wel interessant als dummy. Bijvoorbeeld als reis en tekenboek. Lees je twee maanden voor vertrek alles over de bestemming. Daarna vul je de blanco bladen van het boek met tekeningen op locatie.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 24 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl