Draadloos opladen met een kus

tags:
Userpica

Op een aantal Europese vliegvelden kun je nu draadloos je mobieltje opladen.

PowerKiss laadt je mobieltje op zonder draad. In plaats van je snoertje (dat je net niet bij je hebt) plug je de ring van PowerKiss in. Leg de ring op het bijbehorende tafeltje waarin een elektromagnetisch veld zit, en het opladen is begonnen.

Het tafeltje Avanto wordt gemaakt door het Finse Punkalive, dat strak design levert gemaakt met hout dat in de Finse bossen binnen een straal van 100 kilometer van de fabriek groeit.

De PowerKiss lijkt me handig voor op de vergadertafel. Daartoe kun je een 'Heart' in een bestaand meubel installeren of het tafeltje Avanto van Punkalive kopen. Punkalive zelf heeft de tafeltjes geplaatst op luchthavens zoals Helsinki, Düsseldorf, Kopenhagen en Manchester. In totaal kun je straks op dertig luchthavens je apparaten draadloos opladen.

Handig als je je kabeltje niet bij je hebt. Heb je wel een kabeltje, dan vind je ook wel een stopcontact. Maar cool is het wel, draadloze stroom.


Rookie, 4 jaren geleden
afbeelding van Rookie

Op een vliegveld? Binnen een paar dagen leggen ze die Powerkiss ringen alsnog vast zodat ze niet gejat worden - toch nog een draad ;o)

Pjotr, 4 jaren geleden
afbeelding van Pjotr

eerder een leuk ding voor thuis. Op een vliegveld lijkt het met niet echt ideaal. Dan liever zo'n mini-kluisjes met daarin een aantal plugs om op te laden.

Terloops, 4 jaren geleden
afbeelding van Terloops

Ik weet het niet hoor, de PowerKiss ring moet je net als een kabeltje meenemen en dan moet je er ook nog een tafeltje bij gaan zoeken.
Misschien toch niet onlogisch dat de meeste telefoons met een kabeltje worden uitgeleverd.

JW, 4 jaren geleden
afbeelding van JW

Laten ze gewoon een USB oplaadpunt aanbieden (ook een goed idee voor de NS trouwens!). Dat wordt bij de meeste telefoon sowieso de standaard. Dan hoef ik alleen mijn iPhonekabeltje mee te nemen!

BezoekerTTT, 4 jaren geleden
afbeelding van BezoekerTTT

Artikelen met zinnen van meer dan dertig woorden... Bright, Bright, Bright toch...

Marv, Android BRIGHT.app gebruiker, 4 jaren geleden
afbeelding van Marv, Android BRIGHT.app gebruiker

zo, dat is kanp van jullie om na het zien van het filmpje te weten dat het om draadloos opladen gaat!

IDude, 4 jaren geleden
afbeelding van IDude

Wow, hebben ze nog nooit gehoord over inductie opladen? Dit kan je ook gewoon voor thuis doen, en je elektrische tandenborstel doet dit ook al een tijdje. Wel leuk idee voor op een vliegveld, maar je moet wel in de buurt blijven of hij wordt idd gejat ;D

flapdrol, 4 jaren geleden
afbeelding van flapdrol

wat een verhelderend filmpje zeg....

zoobab, 4 jaren geleden
afbeelding van zoobab

Leuk promo filmpje voor een datingsite. Om spullen op te laden heb ik er niet uit kunnen opmaken. En over het laadsnoertje die je dan net niet bij je zou hebben...... Kom op zeg dan rijd je toch niet naar een vliegveld , maar naar mediamarkt voor een kabeltje. Tssss

Roderik, 4 jaren geleden
afbeelding van Roderik

Na het draadloos opladen van mijn Samsung en mijn vriendin's iPhone telefoons op het vliegveld van Lissabon ben ik helemaal verkocht aan deze gemaks-gadget en heb ik na enig onderzoek de Nederlandse GETPOWERPAD 3 aangeschaft op http://www.getpowerpad.com. Prima design en laadt snel een aanrader dus!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 75 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl