Een bijna overbodige gadget: de cassette to iPod converter

tags:
Userpica

The Cassette To iPod Converter ziet er uit als een walkman en digitaliseert cassetebandjes naar je iPhone of iPod Touch.

Jouw eerste woorden, dat ene bandje dat je altijd op weg naar Italië luisterde, die jongerenradioshow van jou en je vriendjes: er zijn nog vele herinneringen gevangen op cassettebandjes. Natuurlijk zijn er ontelbare manieren om deze te digitaliseren, maar zo stylisch als deze variant heb je ze nog niet eerder gezien.

The Cassette To iPod Converter ziet er uit als een lekker dikke walkman. Aan de ene kant plaatst je je iPhone of iPod, aan de andere kant je bandje. Met een gratis app zet je de audio gemakkelijk om in mp3. Wat het apparaat helaas mist is die plastic klem waarmee je ‘m onder je broekriem kan schuiven.

Met de converter is het ook mogelijk om de inhoud van de bandjes op je pc of mac te zetten, maar daarvoor koop je 'm natuurlijk niet. Voor 80 dollar heb je er eentje. Die twee dikke vertrouwde AA-batterijen moet je er zelf in doen.

door Bram van Dijk, 07-09-2012 2 reacties, 4470 views

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

Snap deze gadgets niet. Meeste mensen hebben een werkende oplossing gewoon op zolder of zelfs nog in de woonkamer. Moet alleen kabeltje bij van 1e50

relatiegeschenken, 3 jaren geleden
afbeelding van relatiegeschenken

an sich wel een leuk idee. Alleen misschien overbodig omdat je alles tegenwoordig ook kan kopen en downloaden via bijv. itunes. qua vormgeving wel goed uitgewerkt. Onze http://www.101relatiegeschenken.nl/-c12335... verkocht ook goed voor de iphone en blijkt toch een handige gadget te zijn.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 132 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl