Een rookworst, zes onderbroeken en een Instagram-fotoboekje alstublieft

tags:
Userpica

HEMA heeft de hype begrepen en verkoopt speciale Instagram-fotoboekjes die je binnen vijf minuten vult en bestelt.

De retro-trend in technologie van de afgelopen tijd lijkt nog verre van voorbij. Instagram is en blijft een van de meest sprekende voorbeelden van die trend. Of het nou uit een gevoel van nostalgie is, of om gebrek aan fotografietalent te verbloemen, Instagram is populair. Van alle kanten springen hippe startups uit de grond om mee te liften op het miljoenensucces van Instagram. En dan is daar ineens HEMA.

Ze moeten bij HEMA gedacht hebben: misschien willen sommige mensen nog wel een extra stapje retro gaan. Er is niks zo ouderwets als je foto’s in een papieren fotoboek. Dat gaat makkelijk: je logt in bij HEMA met je Instagram-account en ziet direct al je kiekjes. Daar kies je er wat van uit (minstens 18, maximaal 80 foto’s), automatisch komen ze in het vierkante boekje te staan. Je kunt daarna nog wat herschikken en op de bestelknop drukken.

Snel en simpel heb je dan een boekje van 10x10 of 13x13 centimeter in elkaar. HEMA zegt dat je je Instagram- fotoboekje drie dagen later in huis hebt. Je kunt het boekje trouwens ook vullen met foto’s van je Facebook of Picasa-account, ‘ouderwets’ uploaden kan ook. Maar kom op: wat hebben ongefilterde, rechthoekige foto’s nou in een boekje te zoeken?

door Floris Poort, 12-09-2012 1 reactie, 6412 views

John Doe, 3 jaren geleden
afbeelding van John Doe

Wat een snobbistisch arrogant geschreven stukje.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 61 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl