Een rustig diner door 'telefoonstapelen'

tags:
Userpica

Tijdens een etentje niet op je telefoon kijken is een nieuwe sport. Wie zijn telefoon van The Phone Stack pakt voordat de rekening is betaald, is de klos.

Is het eindelijk gelukt om met je oude vriendengroep een etentje te plannen, zit nog iedereen met het thuisfront te sms'en, whatsappen, twitteren en noem het allemaal maar op. Blogger Stephie heeft daar iets op bedacht: het Don't Be A Di*k During Meals With Friends-spel, oftewel The Phone Stack.

Het voorstel heeft een hoop losgemaakt en wordt vooral met gejuich ontvangen. Veel blogs, waaronder DutchCowgirls, schreven er de afgelopen tijd over.

De regels: wanneer iedereen besteld heeft, worden alle telefoons op een stapel gelegd. Als het eten op is en de rekening betaald, mag er pas weer op de telefoons gekeken worden. Kan iemand zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen wanneer er allerlei tonen uit zijn telefoon komen en pakt hij toch zijn telefoon van de stapel? Dan is hij degene die alles moet betalen.

Het lijkt me een fijn spel, ook geschikt voor hangen in de kroeg, sporten in de sportschool en de Kolonisten van Catan- competitie. Doen jullie mee?


Meik, 3 jaren geleden
Thomas Vlaar, 3 jaren geleden
afbeelding van Thomas Vlaar

Bestaat ook alweer een tijdje, wel een goed idee.. Wij gaan het ook doen wanneer we een weekend weg gaan met de vrienden, alle telefoons weg.

Martien Aerts, 3 jaren geleden
afbeelding van Martien Aerts

Ja maar....als de oppas dan belt?

Anne Siepel, 3 jaren geleden
afbeelding van Anne Siepel

En wat als de onderste trilt... Ik zie een kans voor een nieuw product in het restaurant.. The Phone Stack Holder... Of zal het er al zijn.. Ik vind het top!!!

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

De nieuwste sport bij ons is: iedere vrijdag na het stappen gooit 1 persoon zijn telefoon dronken in de gracht. De week daarop proberen we elkaar in een nieuwe kroeg opnieuw te vinden, waarbij steeds 1 telefoon minder beschikbaar is. We hebben al 2 Chinese jaarsalarissen aan iPhones verzopen, en vinden elkaar nog steeds. Bazen zijn minder blij, maar we redden ons aardig.

Koen88, 3 jaren geleden
afbeelding van Koen88

En wat wanneer iemand roept: "Hey kijk daar!" Iedereen kijkt, en die persoon pakt in 1 keer een hele stapels smartphones.. mooie buit dan.. ;)


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 111 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl