Eerste Jelly Bean-updates voor Galaxy SIII verschijnen

tags:
Userpica

Samsung Galaxy SIII-gebruikers kunnen gaan upgraden naar Android 4.1 Jelly Bean. Vanuit Polen lekte de nieuwe firmware-versie uit.

Bezitters van de Samsung Galaxy SIII zitten met smart te wachten op de nieuwste versie van Android, Jelly Bean. Android 4.1 introduceert onder andere de nieuwe slimme assistent Google Now, een soepelere interface en nieuwe notificaties. Samsung heeft eerder echter laten weten dat de update pas in oktober uitgerold zou worden, maar een gebruiker van het XDA-Developer forum die uit Polen afkomstig lijkt te zijn, beweert dat Jelly Bean al via de Samsung Kies-software te downloaden is. Alleen via een kabeltje want over-the-air updates zijn nog niet mogelijk.

Wanneer de update officieel naar Nederland komt, is onbekend. De updates worden meestal gefaseerd per land uitgerold, zodat de servers niet overbelast raken. Maar voor wie het aandurft heeft de Poolse-gebruiker de firmware op MultiUpload geplaatst, zodat je deze (op eigen risico) kan uitproberen op je Galaxy SIII. 

Amerikaanse media kregen al te horen dat uiteindelijk de Galaxy Note, de S II, de Galaxy S Advance en nog twaalf andere toestellen de update krijgen. Het aantal is opvallend, want er zitten ook veel low-end en mid-range modellen tussen. Samsungs tablets als de Galaxy Tab 2 7.0 en 10.1, de Galaxy Tab 7.0 Plus en de recente Galaxy Note 10.1 gaan binnenkort ook over op Android 4.1.


arno_vos, 3 jaren geleden
afbeelding van arno_vos

Nu de rest van de Samsung tablets nog naar ICS opwaarderen en klaar is Kees.

ikkuh, 3 jaren geleden
afbeelding van ikkuh

Toch wel knap hoe Samsung deze diversiteit aan telefoons en tablets update.
Sommige fabrikanten hebben al moeite om aangekochte navigatiekaarten goed te implementeren voor 1 enkel toestel.

basbadjas, 3 jaren geleden
afbeelding van basbadjas

Ah, de vooringenomenheid van ikkuh straalt er weer vanaf.
De haat zit diep he?!
Get. A. Life. Seriously.

Dick de Wit, 3 jaren geleden
afbeelding van Dick de Wit

Je zou toch denken dat ikkuh problemen heeft met apple.

Plein19, 3 jaren geleden
afbeelding van Plein19

Gisteravond on-air de update gehad. Werkt prima. Toch jammer dat Samsung niet de iconen aanpast. Bij mijn Nexus S zien de iconen er beter uit. En zijn ze makkelijk te groeperen


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 108 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl