Emergency Phone doet het 15 jaar op een penlite

tags:
Userpica

Stroom uitgevallen wegens overstroming? Met de emergency phone heb je aan een penlite genoeg om de hulpdiensten te bellen.

Stel je zit in een donker bos in een huurhuisje en de stroom is uitgevallen op vrijdag de dertiende, of je hebt het idee dat je broer je opgegeven heeft voor een bizar spel dat gevaarlijke kanten kent of er zit een bom op de bus die afgaat zodra je onder de 50km/u rijdt en je telefoon wordt getapt: dan is de SpareOne Emergency Phone ideaal. 

Met slechts een penlite kun je iemand bellen, de alarmdiensten kun je zelfs bellen zonder dat er een simkaart inzit. De telefoon kan vijftien jaar in je jaszak zitten voordat hij leeg is (tenzij de AA-batterij z'n lading niet zo lang vast kan houden). De penlite levert genoeg stroom voor 10 uur bellen.

Voor 60 dollar heb je het telefoontje in de kast liggen. Volgens SpareOne een goed idee omdat de kans erg groot is dat je door een natuurramp getroffen wordt (dat gebeurt 250 miljoen mensen per jaar). In onderstaand filmpje proberen ze je bang genoeg te maken om er eentje te kopen.

Ja, er zit dus ook een ingebouwde zaklamp in. Wie blikvoer, een jerrycan water en aluminiumfolie dekens in de kast heeft liggen, moet hem zeker aanschaffen.


Theiz, 3 jaren geleden
afbeelding van Theiz

Stel je voor. Er is een ramp, en je hebt dit apparaat nodig.
Hoe groot is dan de kans dat de infrastructuur werkt?'

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

Mooi naast de iPhone 6 (nieuwe ipod touch), voor die keer dat ik nog ouderwets moet bellen.

FGDvN, 3 jaren geleden
afbeelding van FGDvN

Leuk muziekje

WpV, 3 jaren geleden
afbeelding van WpV

@theiz

Ik zou zeggen 0,0%
Maw niet heel zinvol dus

st33fie, 3 jaren geleden
afbeelding van st33fie

Hmmmz dan kun je je zelf afvragen hoeveel zendmasten blijven staan na een orkaan en als je geen stroom hebt doet een zendmast niks


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 20 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl