Eredivisie Live start met tweede scherm-app

tags:
Userpica

Eredivisie Live heeft nu een tweede scherm-app met statistieken, polls, video's, grafiekjes en heatmaps van het balbezit.

Voetbalzender Eredivisie Live start vrijdag met zijn tweede scherm-app Sidekick voor extra informatie en interactie tijdens het kijken naar de wedstrijden. De site is geschikt voor alle laptops, tablets en pc’s, meldt Eredivisie Live. Hij bevat wedstrijdstatistieken, video’s, analyses, interviews, quizvragen en stellingen. De webapp biedt ook de mogelijkheid reacties te geven, waarbij soms ook resultaten worden getoond tijdens de wedstrijd op tv of computerscherm.

De Eredivisie Live Sidekick heeft een tijdlijn met een live overzicht van alle hoogtepunten uit de wedstrijd en statistieken. Verder geven heatmaps aan op welke positie in het veld de spelers in balbezit zijn. Een windroos geeft aan in welke richting de passes plaatsvinden en de site toont waar de schoten op doel gericht waren. Verder zijn prestaties van spelers met elkaar te vergelijken.

Na afloop van wedstrijden verschijnen interviews met spelers en trainers op de Sidekick-site. Ook zijn meningen te delen via Twitter en Facebook. De site is gratis beschikbaar, al heeft het natuurlijk het meeste zin als je abonnee bent op Eredivisie Live. Online wedstrijdbeelden zijn alleen beschikbaar met een internetabonnement op Eredivisie Live of met 'pay per view'.


Boei, 3 jaren geleden
afbeelding van Boei

Hier zat ik echt op te wachten, vet!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 98 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl