Etsy vanaf volgende maand volledig in het Nederlands

Userpica

De marktplaats voor mooie huisvlijt breidt steeds verder uit en trapt hier af met een Hello Etsy-conferentie.

De afgelopen jaren is Etsy uitgegroeid tot de Ebay van handgemaakte spullen, met 875.000 aangesloten winkels. Vorig jaar werd de site al vertaald naar Frans en Duits en volgende maand zijn wij ook aan de beurt. Via een Nederlandstalige community-pagina draaide Etsy al een tijdje proef, maar halverwege volgende maand is het officieel. 

Naast een gelokaliseerde site krijgen we als Nederlanders ook voortaan de jaarlijkse Hello Etsy conferentie. Tijdens de bijeenkomst leren beginnende Etsy-verkopers van creatieve ondernemers hoe ze succesvoller maar bijvoorbeeld ook duurzamer kunnen zijn. De eerste Hello Etsy is heel toepasselijk tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. De conferentie vindt plaats op 27 oktober bij Eek en Ruijgrok

Sprekers zijn onder andere Janine Vangool van het magazine UPPERCASE, Floris Dekker van activiteiten-marktplaats Gidsy, Roy Cremers van crowdfunding-site Voordekunst en ontwerper Piet Hein Eek zelf. Ook houdt Etsy onder de naam Etsy Labs pop-up events, zoals nu tijdens de Woonbeurs.

door Floris Poort, 25-09-2012 1 reactie, 6442 views

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

Het is niet alleen een nieuwe Ebay voor handgemaakte spullen, het is ook een betere Ebay voor oude spullen. Je koopt niet van a89a343u4, geen geouwehoer met bieden, en de verkopers doen meestal niet moeilijk om voor een schappelijke prijs naar NL te sturen. Probeer dat eens op Ebay.co.uk of Ebay.com... succes!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 188 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl