Fiets die met je kind meegroeit

Userpica

Kinderen worden snel groot. De GROW fiets groeit met ze mee.

In mijn jeugdige jaren mocht ik van mijn ouders fietsen op de afdankertjes van mijn broer en zus. Maar wat als je het eerste of enige kind bent? De GROW lijkt dan een handige oplossing.

De Spaanse industrieel ontwerper Alex Fernandez Camps bedacht de GROW omdat zijn kinderen meer van fietsen dan van speelgoed houden. Door het verstellen van het zadel, frame en stuur kunnen de fietsen zodanig aangepast worden dat ze met het kind meegroeien. Duurzaam, handig en je kind fietst altijd op een fiets die op maat gemaakt is.

GROW bestaat uit vier fietsen die geschikt zijn voor vier verschillende levensfases (van 1,5 tot 14 jaar): peuter, kleuter, kind en puber. De kleinste GROW kost 179 euro, voor de grootste betaal je 259 euro.


Diederik Martens, 3 jaren geleden
afbeelding van Diederik Martens

Vier fietsen voor het kind? Dat klinkt niet echt als meegroeien. Daniel volgens mij ben je er gewoon ingestonken.

daddycool, 3 jaren geleden
afbeelding van daddycool

Muv het frame, kun je bij kinder fietsen óók het zadel en stuur veranderen.
En bij de 'nederlandse' kinder fietsen krijgen ze ook nog twee spatborden, een bel, bagage drager, voor en achterlicht, een standaard, fietsslot en iets van een kettingkast.
Het zijn leuke fietsjes hoor, maar het zijn meer 'cross'-fietsen voor in t bos, ipv degelijke en veilige stad-school fietsen. En als vader zijnde kies ik dan toch maar voor een fietsje meer.

Raoul Teeuwen, 3 jaren geleden
afbeelding van Raoul Teeuwen

Ik heb een kennis in Duitsland die fietsenmaker is. Ik stuurde de info door en ze reageerde: "did see it before, but too small for a 14year old kid. Fits till 7 or 8 years but not longer. We had brand name in shop too and quality not good but expensive bikes. "


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 43 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl