Fouten corrigeren met award-winnende roller

tags:

Je kent Pritt vast nog wel van de rode plakstift die vroeger in je etui zat. Die tijden zijn voorbij. Het lijmmerk is de 21e eeuw binnengetreden en beperkt zich allang niet meer tot louter kleefproducten. Sterker nog, de markt van correctierollers wordt nu actief bewerkt met oogstrelende designproducten en niet zonder succes. Ontwerpbureau WAACS uit Rotterdam heeft een Red Dot Design Award gewonnen voor de nieuwe serie Pritt MyStyle producten.

'Het is eigenlijk een kleine cartridge waar wij een behuizing omheen hebben verzonnen', licht ontwerper Frank Mahn toe. 'De handvatten hebben een softtouch die rubberachtig aanvoelt, maar in wezen is het kunststof met een coating waardoor het licht in gewicht blijft. Is de cartridge leeg, dan kun je er simpel een nieuwe inklikken.'


Zo is het leuk om fouten te maken.


De producten zijn speciaal ontworpen voor een veel bredere doelgroep dan alleen de kantoorgebruikers. Daarom zijn klinkende namen verzonnen als I-Tool (voor creatieven op locatie), D-lux (voor de zakenman) en B-fun (voor laptopgebruikers). Vanaf eind 2008 te koop in de winkel.

door Sabine Zurel, 18-04-2008 14:09 3 reacties, 3044 views

Wietse..!!, 6 jaren geleden
afbeelding van Wietse..!!

tja......komkommertijd?

Max, 6 jaren geleden
afbeelding van Max

Laptopgebruikers? Waar hebben die nou een correctiestift voor nodig?

Leonard Birch, 6 jaren geleden
afbeelding van Leonard Birch

Kenmerkende rode kleur van Pritt is inmiddels (bij veel producten) weg zie ik.

Die middelste roller heeft wel iets weg van een vogel (BRIGHT ekster?) ;-)

@Max: inderdaad, beetje zonde die typ-ex op je TFT-scherm :P


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 5 Bright Bunch leden en 199 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl