Game van de week: Shank

Userpica

Een vechtspel vol bloody murder. Cartooneske graphics relativeren de boel. 

In deze 2D-vechtgame heeft hoofdrolspeler Shank zich ten doel gesteld wraak te nemen op de bende die achter de moord op zijn vrouw zit. Een bloederig verhaal volgt, waarin Shank hakt, zaagt en schiet. Maar doordat de beelden cartoonesk zijn en dik aangezette schaduwen laten vallen, is het allemaal met het welbekende korreltje zout te nemen.

Opvallend: Moorden wordt tot een kunst verheven in Shank. De mogelijkheden om vijanden om te brengen zijn namelijk talrijk. Je kunt een bad guy volstoppen met granaten, je kunt hem met een ijzeren ketting laten stikken, je kunt op hem inhakken terwijl je hem van boven belaagt. Door de niet al te serieuze, duistere tekenstijl en de vloeiende animaties voel je jezelf echter nauwelijks schuldig tegenover je slachtoffers. Het maken van combo’s is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een kettingzaag, een shotgun en een geïmproviseerd mes die elkaar in rap tempo opvolgen zorgen voor de nodige dynamiek tijdens het moorden.

Platform: Xbox Live Arcade, Playstation Network
Prijs: € 15

De game van de week wordt geselecteerd door Bashers.nl, het journalistieke platform voor gamers die verder kijken.

door Bashers, 31-08-2010 3 reacties, 1183 views

Yesn95, 5 jaren geleden
afbeelding van Yesn95

Hij is ook voor pc trouwens

keeskwal, 5 jaren geleden
afbeelding van keeskwal

En die is nu al uit?! Die ga ik meteen downloaden! Op m'n 360 of op m'n PS3? Ik denk m'n PS3, die controller lijkt me beter geschikt voor het flinke mashwerk.

Luccyboy, 5 jaren geleden
afbeelding van Luccyboy

Volgende game van de week: minecraft? Best verslavend spel als je eenmaal bent begonnen. :P


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 29 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl