Gebeld worden als je dat nodig hebt

Userpica

Soms snak je naar een telefoontje. Als is het maar om je eenzaamheid te verdrijven, je populariteit aan je blind date te tonen of om aan die saaie collega tijdens de vrijmibo te ontsnappen. De Amerikanen hebben er met The Popularity Dialer wat op gevonden. Via deze site kan je één of meerdere telefoontjes van te voren plannen. Je kiest of je populair wil overkomen, een bevestigingstelefoontje wil ontvangen of dat je baas belt. Je krijgt dan een bandje aan de lijn met een opgenomen stem en jij moet met acteerwerk het gesprek echt doen lijken. Volgens de makers is deze dienst bedoeld om lastig sociale situatie te omzeilen en je zelfvertrouwen een oppepper te geven. Dat laatste heb je dan ook hard nodig als je deze dienst gebruikt om indruk op je date te maken.

door David Lemereis, 07-08-2006 12:56 2 reacties, 2491 views

peter van klaveren, 8 jaren geleden
afbeelding van peter van klaveren
wat een losers. je kan toch wel zelf voor je vrienden zorgen. heb je geen vrienden bel mij dan maar even 0228313301 anders kom je even langs op sebastiaan centenweg 82 enkhuizen groeten, peter
Bezoeker, 5 jaren geleden
afbeelding van Bezoeker

Iedereen mag mij wel bellen? op: 0594-518719 of 0615827895


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 44 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl