Geek doet huwelijksaanzoek via memes

Userpica

Een Maleisiër heeft 'like a boss' zijn vriendin ten huwelijk gevraagd via posters boordevol internetmemes: 'Y U No put ring on it?'

Timothy Tiah Ewe ging naar het restaurant waar zijn vriendin Audrey zat te eten met vriendinnen. Voor het raam voor haar tafeltje deed hij zijn 'epic' huwelijksaanzoek via posters die elk verwezen naar een andere internethype, zoals Y U NO GuySocially Awkward PenguinPhilosoraptor en (uiteindelijk) Victory Baby. Voor het geval ze 'nee' had gezegd had hij natuurlijk ook een poster met  ForeverAlone klaar liggen. Maar Audrey - ook dol op Reddit en 4Chan waar dit soort memes standaard zijn - zei 'ja'. 

In dit blogbericht schrijft Audrey over wat er door haar heen ging tijdens het verzoek en dat ze even bang was dat hij aan het trollen was. Maar Timothy had het hele aanzoek netjes door een camerateam laten vastleggen. Onderstaand filmpje is de afgelopen dagen al een miljoen keer bekeken. Op het bruiloftsfeest zal deze band wel optreden.

 


Ingeborg, 3 jaren geleden
afbeelding van Ingeborg

Zegt ie nou dat ie "scarrified" is?

iPhone Gerrie, 3 jaren geleden
afbeelding van iPhone Gerrie

Maxed out nerdlevel

berT, 3 jaren geleden
afbeelding van berT

Albert is dit iets voor jou? :)

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

And fcourse 9gag :)

Android BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 34 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl