Geruchtenpan iPad 3 bereikt kookpunt

tags:
Userpica

De iPad 3 - of iPad HD - wordt woensdagvond aangekondigd. De laatste geruchten op een rij.

Ongeveer een jaar na de aankondiging van de iPad 2 is het tijd voor de opvolger. Woensdagavond 7 maart houdt Apple een persbijeenkomst waarop de nieuwe tablet wordt aangekondigd. Twee jaar na de eerste editie is de iPad nog altijd veruit de meest verkochte tablet. De derde versie brengt hoogstwaarschijnlijk een verbeterd scherm met een hogere resolutie. Dit Retina-display zou een resolutie van 2048 bij 1536 pixels hebben. Maar door het hires-scherm zouden de voorraden wel eens beperkt kunnen zijn. 

De afgelopen dagen zijn er ook allerlei andere zaken over de iPad 3 gelekt. Zo claimt de site Micgadget.com al het scherm en de buitenkant in handen te hebben gehad. Volgens 9to5mac zijn ook de prijzen van de nieuwe tablet uitgelekt en liggen die ongeveer gelijk met die van de huidige iPad 2. Een goedkopere 8 GB versie zou er volgens 9to5mac nog niet komen. 

Uit statistieken van websitebezoeken blijkt verder dat er nieuwe iPads door Apple worden getest die werken met het nieuwe iOS 6.0. Of dit de iPad 3 is moet nog blijken, maar de apparaten gebruikten wel exact de eerder genoemde hogere schermresolutie. Als altijd is er ook weer een hoop gespeculeer over de naam: iPad 3 wordt het meest genoemd, maar er zijn ook tekenen die duiden op iPad HD. Woensdagavond weet je het.


ErnstKlene, 3 jaren geleden
afbeelding van ErnstKlene

Altijd leuk die specutaltie, maar er zit helaas niets anders op dan afwachten. Ik zit er klaar voor! Ben ook erg benieuwd of de nieuwe Apple TV wordt geintroduceerd en hoe deze er uit gaat zien, een update van de bestaande of daadwerkelijk een TV.

Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

Apple moet gauw weer de 30 inch cinemadisplay in productie nemen. Nu moet je op een Dell U3011 of Nec PA301 je apps ontwerpen. De 27 inch iMac kan niet eens een iPad 3 display 1:1 weergeven in XCode.

Koekje, 3 jaren geleden
afbeelding van Koekje

IT WILL BE REVOLUTIONARY!

Johan Ensing, 3 jaren geleden
afbeelding van Johan Ensing

Het zijn allemaal geruchten. Wat is de marketing van Apple briljant zeg.Ik zou wel eens willen weten in hoeverre ze daar zelf invloed op hebben gehad of dat de geruchtenmolen op gang wordt gehouden door de fanboys.

gugli, 3 jaren geleden
afbeelding van gugli

Daar ben ik ook heel benieuwd naar, want zo nu en dan iets de wereld in helpen via een derden, zou natuurlijk niet heel gek zijn. Ik denk dat heel de wereld weer benieuwd is naar wat er in de VS getoond gaat worden. We hebben zelf op iPad 3 website al een bezoek gehad van een iPad met een resolutie van: 2048 x 1536 pixels (de vermoedelijke retina resolutie van de iPad.)


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 106 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl