Google Glass-prototype nu al te bestellen voor 1500 dollar

tags:
Userpica

Een prototype van de augmented reality-bril van Project Glass is voor ontwikkelaars nu al te bestellen, maar hij wordt pas begin volgend jaar geleverd.

Google's Project Glass, de hightech bril met projectie van informatie op een minuscuul glaasje, begint concretere vormen te krijgen. Van de bril is nu voor ontwikkelaars een prototype te koop. Deze 'Google Glass Explorer Edition' is voor bezoekers van Google's I/O-conferentie in San Francisco, met name app-ontwikkelaars, al vooruit te bestellen voor 1500 dollar. De levering vindt pas ergens begin volgend jaar plaats.

Dat maakte Google-oprichter Sergrey Brin bekend. Brin erkende dat de 'Explorer Edition' nog geen consumentenproduct is. Het is vooral bedoeld om mensen ermee te laten experimenteren en er apps voor te ontwikkelen. Google liet tijdens de conferentie ook een cool demofilmpje zien van beelden die met de bril zijn geschoten door skydivers.


Atheistus, 3 jaren geleden
afbeelding van Atheistus

Doe maar. Met +2 graag.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 135 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl