Gratis lekkers voor een tweet

tags:
Userpica

Special K geeft in zijn Tweet Shop in Londen gratis snacks in ruil voor positieve tweets.

Kellog's Special K heeft een slimme manier bedacht om mensen hun nieuwe smaak te laten proeven, en wat media-aandacht te genereren. In het centrum van Londen opende het bedrijf 'de eerste Tweet Shop ter wereld'. In ruil voor een Twitter-bericht krijgen klanten een gratis zakje van een van de nieuwe smaken van de snack. "De waarde van positieve aanbevelingen op social media is met niets te vergelijken," zegt de woordvoerder van Special K tegen Pocket-lint.com.

Op deze manier valt mooi uit te rekenen wat een positieve tweet een bedrijf waard is. In dit geval geven ze een cadeautje weg van omgerekend zo'n 3,5 euro. Boven de balie van de Tweet Shop staan de berichten die je kunt kiezen om te sturen. Wie twittert "Gadverdamme, wat een smerige zooi hier bij de Special K #fail" hoeft niet op een gratis zakje te rekenen. Tot aanstaande vrijdag is de winkel geopend in de wijk Soho.

Online is het al langer mogelijk om dingen te betalen via een tweet. Via PayWithATweet.com kan iedereen een tweet tegenover iets te downloaden stellen.

door Bram van Dijk, 26-09-2012 1 reactie, 5155 views

Atheistus, 3 jaren geleden


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 8 Bright Bunch leden en 166 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl