Gratis wifi in ruil voor hondenpoep

tags:
Userpica

Om hondenbezitters te stimuleren de drollen van hun huisdier op te ruimen, krijg je in een park in Mexico gratis wifi in ruil voor een drol.

Geen probleem zo universeel als straatbevuiling door hondenpoep. In Nederland is het inmiddels verplicht om de rommel op te ruimen, maar in de parken in Mexico City is het nog slalommen tussen de uitwerpselen door.

Om hondenbezitter op te voeden heeft internetaanbieder Terra midden in het park de vuilnisbak Poo WiFi neergezet die de nette baasjes beloont voor het opruimen. Wanneer een drol in een zakje in de bak wordt gelegd, krijgt het hele park voor een aantal minuten gratis wifi. Hoe zwaarder de drol, hoe hoger de beloning.

Natuurlijk is het systeem makkelijk te hacken met bijvoorbeeld een baksteen, maar het zal zeker zorgen voor een schoner park.

Nog meer drollennieuws: vandaag zal Klara de koe op TNW Conference op sponsors gaan kakken. Een grasveld is opgedeeld in 48 vlakken met 48 logo's van sponsors. Gokken welke sponsor wordt ondergekakt kan op Dungville.com.

door Bram van Dijk, 27-04-2012 3 reacties, 4344 views

Johan Bijlsma, 3 jaren geleden
afbeelding van Johan Bijlsma

In nederland hebben het ook maar andersom:

Als je hier shit haalt bij de McDonalds, krijg je ook WiFi!

Stijn van Weegberg, 3 jaren geleden
Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

@johan:

Haha helemaal mee eens


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 148 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl