Groninger beste blogger Xs4all

tags:

Rechtbankverslaggever Rob Zijlstra van het Dagblad van het Noorden heeft de Freezotic gouden blogpiek van 2006 gewonnen. Deze officieuze blogprijs voor Xs4all-bloggers komt Zijlstra volgens de voltallige eenmansjury toe omdat hij op betrokken en intrigerende wijze het alledaagse leven in zittingszaal 14 van de Groninger rechtbank beschrijft. Tot nu toe is Zijlstra de enige rechtbankverslaggever die een log bijhoudt, maar dat zouden er meer moeten doen, want een éénkollommer in de krant wordt zo wel stukken spannender.

door Jacco de Boer, 03-04-2006 2 reacties, 2750 views

paull, 9 jaren geleden
afbeelding van paull
De blog van Zijlstra is inderdaad een wondertje. De Martin Bril van de rechtbankjournalistiek. Scherp observerend, met grote emphatie voor zowel slachtoffers als daders en geschreven in een even kaal als impressionistisch Nederlands. Zijlstra's weblog pronkt al ruim een jaar in mijn rss-reader en kreeg volkomen terecht deze Gouden Blokpiek.
bezoeker, 9 jaren geleden
afbeelding van bezoeker
Hij heeft wel het meest funky haar van alle rechtbankverlsaggevers


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 151 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl