Handlezen? There's an app for that!

tags:
Userpica

Spiritualiteit gaat met zijn tijd mee. Handlezingen via een app die de informatie op je Facebook profiel gebruikt.

Daarmee is deze levensloopvoorspelling waarschijnlijk al een stuk accurater dan wanneer een handlezer het zonder informatie moet stellen over familie, werk, relaties, vrienden en al het andere dat je op Facebook deelt. Geolocatie data wordt gebruikt om het weer en tijdstip in acht te nemen.

Via de camera op je telefoon scant Fenopalm je hand en herkent de levenslijnen en de lengte van de vingers. Dit resulteert in een interactief filmpje van handleesgoeroe en heler Swami Krishna. Na afloop krijg je een verslag van zijn bevindingen die je kunt bewaren of delen op Facebook.

Nadat je een kijkje in je toekomst hebt gekregen, raadt de gratis app een aantal boeken aan die je kunnen begeleiden op de weg daar naartoe. Dat is het commerciële addertje onder het gras; de app werd gemaakt door reclamebureau JWT om een nieuwe doelgroep warm te maken voor de oudste spirituele boekhandel in Londen.

In het promotiefilmpje noemen ze de app pure magie, maar wie meer in technologie gelooft dan in het transcendente, durft een bovennatuurlijke blik in de toekomst zo misschien wel aan.

door Dewi Pinatih, 04-09-2012 1 reactie, 4427 views

Werner, 3 jaren geleden
afbeelding van Werner

Vermakelijk, nette app: mooi gemaakt. En wat een leuke veiendelijke guru!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 35 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl