"Hier is uw Big Mac en wilt u met PayPal betalen?"

tags:
Userpica

McDonald's test in Frankrijk het afrekenen van je vette hap met PayPal.

Franse McDonald's-klanten kunnen online of via een mobiele app burgers en frietjes bestellen en betalen via PayPal. De bestelling kunnen ze vervolgens ophalen bij een speciale rij bij de kassa, meldt Reuters.

Het betalen met PayPal werkt voorlopig in dertig Franse vestigingen. De fastfoodketen hoopt ermee de wachtrij te verkorten, doordat mensen al voor aankomst bij het restaurant online kunnen bestellen. Bij de gewone kassa afrekenen met PayPal kan nog niet, maar dat lijkt de volgende stap.

PayPal werkt sinds kort samen met enkele grote Amerikaanse winkelketens. Een deal met McDonald's zou een enorme impuls voor de betaalmethode zijn, want de fastfoodketen heeft wereldwijd 30 duizend vestigingen.

Concurrent Square heeft sinds kort een samenwerking met koffieketen Starbucks. Net als Square heeft PayPal onlangs ook een accessoire geïntroduceerd, waarmee winkeliers klanten met hun pasje kunnen laten betalen op de iPhone. Het wachten is op de inburgering van NFC in smartphones, zodat mobiel betalen echt kan doorbreken.

door Tonie van Ringelestijn, 20-08-2012 11:26 2 reacties, 3263 views

Pro-user, 2 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

Paypay? Paypal bedoel je zeker.

Asjemenou, 2 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

Zet Erwin weer die promotion van ABN-Amro pinsparen tussen de andere berichten en weer kunnen we niet reageren. Laf hoor!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 6 Bright Bunch leden en 184 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl