HP plant nieuwe tablet in 2013

tags:
Userpica

Hewlett-Packard kondigde vrijdag aan dat WebOS open source wordt en dat het bedrijf hardware voor het WebOS blijft ontwikkelen.
Het is merkwaardig: de HP TouchPad is een flop, HP is er mee gestopt en tegelijkertijd is de Touchpad één van de best verkopende tablets op de markt. HP biedt de TouchPad nu op eBay aan voor slechts 99 dollar voor een 16GB versie en 149 voor een 32GB versie. Het is een Op=Op actie want het zijn de laatste TouchPads.

Afgelopen vrijdag kondigde HP aan dat het WebOS beschikbaar komt voor de open source gemeenschap. HP blijft het WebOS o.a. financieel ondersteunen en zal het nodige bijdragen aan de ontwikkeling. Bovendien zal het bedrijf ook hardware blijven ontwikkelen voor het platform. Tegenover de site The Verge zei CEO  Meg Whitman dat er in 2013 mogelijk een nieuwe WebOS-tablet op de markt komt. HP stapt echter wel uit de smartphone-markt.


IOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van IOS BRIGHT.app gebruiker

Ik gok op een tablet i.c.m het nieuwe besturingssyteem van Microsoft.

palmerik, 3 jaren geleden
afbeelding van palmerik

Die hebben ze al voor de zakelijke markt geïntroduceerd.....slate 500

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

Ezel stoot zn hoofd 2 keer en daarna is het wel voorbij

Androidsjakie, 3 jaren geleden
afbeelding van Androidsjakie

Daar kun je tegenwoordig en in deze markt toch niet meer mee aankomen: In 2011 iets aankondigen wat je in 2013 gaat leveren!!! Kansloos. HP, take your loss and bedenk iets anders! Of breng binnen 2 maanden een hele knappe tablet uit (desnoods op 80% kwaliteit van de iPad) Mijn hemel .....

palmerik, 3 jaren geleden
afbeelding van palmerik

Ik gebruik (als een van de weinig gelukkigen) al enkele maanden de tablet en de Pre2. Ik bezit ook een Ipad. Zakelijk: HP no1, prive absoluut Ipad. Vreemde is dat iedereen een vooroordeel over de WebOS heeft. Het werkt werkelijk schitterend. Standaard al maanden 50 Gb cloud en werkelijk multitasking. Tot slot de stomste set van HP door met O2 in zee te gaan, waardoor we in benelux domweg worden overgeslagen.... (ik wás een prospect voor 1000 units, hemel en aarde bewogen bij HP NL...maar helaas).
Kenmerk van de economie: Iedereen wil gelijk nr 1 worden. Kijk waar apple vandaan kwam. decenia lang een kleine (maar betrouwbare) leverancier voor specifieke grafische markten...

Jak Boumans, 3 jaren geleden
afbeelding van Jak Boumans

The Indian Government’s $35 ‘Aakash’ Tablet, which was launched for $47 (Rs 2250) in October, is now available for online purchase at Rs 2500 from Aakashtablet.com, reports OnlyGizmos. The report also points out that an upgraded version of the tablet, dubbed as Ubislate 7, will be available in late January 2012, and is currently available for pre-order.
www.medianama.com

iOS BRIGHT.app gebruiker, 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruiker

We gaan met zijn allen wachten tot 2013 op een HP gedrocht. Hahaha!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 133 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl