HTC en Facebook werken aan nieuwe telefoon

tags:
Userpica

HTC en Facebook werken weer samen aan een nieuwe smartphone met betere Facebook-integratie.

Vorig jaar kwam HTC al met twee goedkope Facebook-telefoons met een blauw Facebook-knopje: de Chacha en de Salsa. Met de FB-knop waren sneller foto's te delen met vrienden en updates te checken. De modellen waren geen groot succes, maar ook geen totale flop. Beide bedrijven werken aan een vervolg, schrijft het Taiwanese Digitimes.

De nieuwe 'Facebook-foon' zou volgens bronnen uit de telefoonsector in het derde kwartaal moeten verschijnen. De nieuwe smartphone zou op een betere manier alle Facebook-functies moeten integreren, wat tamelijk vaag klinkt. Techsite The Verge schat de kans dat het bericht klopt vrij hoog in, maar betwijfelt of de nieuwe telefoon alleen onder het Facebook-merk zal worden uitgebracht.

De samenwerking tussen Facebook en HTC is volgens Digitimes vooral ingegeven door de cooperatie van de gezamenlijke concurrenten Google en Samsung voor de Galaxy Nexus. Voorheen had Google nog met HTC samengewerkt aan toestellen met het Google-merk.


Iklappe, 3 jaren geleden
Iklappe, 3 jaren geleden
afbeelding van Iklappe

Wat zegt dat facebook niet ook een hype is en over 2 jaar klaar is, dan is deze telefoon waardeloos.

Oli4k, 3 jaren geleden
afbeelding van Oli4k

Over twee jaar is je telefoon sowieso waardeloos. Of op zijn minst hopeloos achterhaald.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 47 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl