HTC komt met goedkope Desire C

tags:
Userpica

HTC komt met de goedkope Desire C-smartphone gericht op muziekliefhebbers. Ook in het rood verkrijgbaar.

De HTC Desire C moet het niet hebben van zijn krachtige hardware, zoals de One X. Dit is een budgetmodel en dat merk je aan de minder snelle processor (600 Mhz) en het kleine interne opslaggeheugen (4 gb). De Desire C moet zich van andere goedkope smartphones onderscheiden op audiogebied. Naast de Beats Audio-techniek heeft dit Android 4.0-toestel ook een speaker aan de voorkant die volgens HTC een 'zeer helder inkomend geluid' levert via kleine speakergaatjes in de behuizing.

De Desire C heeft een 3,5 inch hvga-scherm en een 5 megapixel camera. HTC levert het toestel met gratis 25 gb gratis online opslag bij Dropbox. Vanuit de Dropbox-opslag is via wifi ook muziek streamen naar je toestel. Hij heeft ook Bluetooth 4.0 en FM-radio aan boord. De HTC Desire C is vanaf juni verkrijgbaar in wit, zwart en rood voor 229 euro.


Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

meh, eerder muzakliefhebbers.
Ik hou het nog wel even bij Cowon.

Thijs Oost, 3 jaren geleden
afbeelding van Thijs Oost

'Gericht op muziekliefhebbers.' En daar bedoelen ze alleen dat Beats-gedoe mee? Je kunt op iedere telefoon een equalizer installeren, dus dat is grote onzin.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 68 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl