Hyves komt onder afstandsbediening

Userpica

Hyves komt ook beschikbaar op interactieve tv: je kan dan een speciale versie van de sociale netwerksites met je afstandsbediening gebruiken. In maart start een pilot met 'Hyves TV' voor IPTV-klanten van Tele2. Yme Bosma van Hyves zei dinsdagavond in Radio Online 'goede hoop' te hebben dat ook andere tv-aanbieders Hyves TV gaan aanbieden.

Volgens Bosma zijn er veel mensen die 'passief' gebruikmaken van Hyves. Dat bladeren door profielen en foto's kan prima op tv.

Ook KPN biedt Interactieve TV aan. Daarvoor melden zich duizend klanten per maand aan, meldde KPN deze week.

door Tonie van Ringelestijn, 06-02-2008 08:55 3 reacties, 1951 views

Mattijs, 7 jaren geleden
afbeelding van Mattijs
Hyves is 'booming' en nog meer dan we denken volgens mij. Ik sta versteld..
GuiGui, 7 jaren geleden
afbeelding van GuiGui
Ben niet zo'n Hyves-fan, maar dit vind ik wel strak! Ben heel erg benieuwd naar de user interface. Keep it stupid en simple, speciaal voor tv, probeer er niet alles in te stoppen, want hyves wordt al een groot donker bos wat dat betreft.
Robbert, 7 jaren geleden
afbeelding van Robbert
Zou het ook niet mogelijk zijn voor Windows media center. Lijkt me wel wat, gewoon vanaf de bank even op hyves kijken of je berichten checken.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 105 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl