"I have come here to chew bubblegum and kick ass"

tags:
Userpica

Lol met oneliners uit films was nog nooit zo gemakkelijk.

Hier komt een blogitem voor mannen. Tenminste, ik ken alleen maar mannen die oneliners uit films citeren. De meeste vrouwen om mij heen komen niet verder dan "I'll be back". Aangezien ik mannen wel heel veel lol zie (en hoor) hebben met oneliners zal de website All Out Of Bubblegum vast wel gewaardeerd worden.

"De website brengt liefhebbers van actiefilms een collectie van de meest fatale oneliners uit de filmgeschiedenis", zegt initiatiefnemer Bas van de Poel. Knok-, steek- en schietpartijen die vergezeld gaan met een paar gevatte woorden zijn op de site verzameld. Niks meer, niks minder.

Bezoekers kunnen zelf ook een bijdrage leveren aan de site door hun favoriete oneliners in te sturen. Van de Poel belooft dat de beste suggesties worden opgenomen in de collectie. "I'll be back" staat er overigens nog niet tussen.

Van de Poel zagen we eerder op Bright met BrainBricks, een game waarin je met je zelf uit Legosteentjes gebouwde wagen rond kunt scheuren. Wie zonder te spieken de quote kan geven waaruit de titel van de site is afgeleid krijgt een +1.


Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

easy, They Live. Obey!

Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

leugenaars, waar is mijn plusje?!

arno_vos, 3 jaren geleden
afbeelding van arno_vos

Geen film, maar in Duke Nukem 3d zit deze quote ook. Alleen is het dan: "I'm here to kick ass and chew bubblegum. And I'm all outta gum".

Mizter, 3 jaren geleden
afbeelding van Mizter

Leuke van Norm, uit Cheers:

Women, can't live with them; pass the beernuts!

http://m.youtube.com/#/watch?v=weBbZ11d5LM...


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 131 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl