iCEphone doet kantoorwerk en redt levens

tags:
Userpica

Bij een ongeluk is een medische handleiding handig. Maar de iCEphone is misschien teveel van het goede.

 

Zelf omschrijven ze het als een cutting edge micro-notebook touch phone. Dat klinkt als nogal veel, en eigenlijk is de deze telefoon nog veel meer. Het meest in het oog springend is de vorm van de telefoon zelf. De 'triple-flip' heeft een touchscreen, QWERTY-toetsenbord én nog een extra toetsenbord om bijvoorbeeld te gamen. De iCEphone, In Case of Emergency Phone, dankt zijn naam echter aan de meest belangrijke functie. Met één druk op de knop wordt via GPS de dichtstbijzijnde dokter, het ziekenhuis en de hulpdienst gezocht en ingeseind. Daarnaast staat het vol van de medische software waardoor iedereen, van dokter tot beginner, medische hulp kan bieden in geval van nood.

 

Verder biedt de iCEphone ongeveer alles wat je tegenwoordig kan bedenken op een smartphone. Navigeren kan met de toetsenborden, het 3 inch touchscreen of de mini-trackpad. Er zit een 3,1 megapixel camera in, verbindingen via 3G netwerk, WLAN of bluetooth. SD-kaarten, USB 2.0, GPS, noem maar op. Windows Mobile 6.0 met pocket office maakt het handig voor werk. Het derde toetsenbord voor de games De medische functies voor levensredders (en hypochonders). Het kan ook te gek.

 

De telefoon is al in productie en zal ergens begin 2009 Europa aandoen. Unwired View heeft foto's en video.

 

 

door Dennis de Vries, 20-11-2008 12:14 1 reactie, 5515 views

Fred, 6 jaren geleden
afbeelding van Fred

Leuk ding. Jammer dat al mijn geld nog bij iCEsave zit.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 141 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl